Creatieve workshops

Op zoek naar leuke, creatieve workshops voor een (kinder)feestje? Als je van knutselen en mooie dingen maken houdt dan is een creatief (kinder)feestje van Feestje bij Fem ideaal. De kinderen mogen alles zelf doen en gaan met een superleuke creatie naar huis, zodat ze een mooi aandenken hebben aan het feest!

Thuis of in de workshopruimte in Schaijk

i.v.m. het coronavirus en de aangescherpte maatregelen is de workshopruimte tijdelijk gesloten. Wil je toch een creatieve workshop voor je feestje, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom om de workshop in de workshopruimte van Feestje bij Fem te komen doen. Blijf je liever thuis? Geen probleem! Ik kom naar je toe met alle spulletjes die we nodig hebben voor de creatieve workshop. Voor alle workshops geldt: materiaal is inbegrepen en de meerprijs per extra kind bedraagt € 10,-. Ook kun je kiezen om te beginnen met het versieren van een cakeje voor € 2,50 per kindje extra, makkelijk als je meteen vanuit school komt!

 

handletteren workshop kinderfeestje schaijk Feestje bij Fem

Handletteren

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: ongeveer 2 uur

Leer verschillende handlettertypes en ga vervolgens zelf aan de slag! Je begint met oefenbladen. Heb je dit onder de knie? Maak dan een poster met een gave tekst! Als afsluiting handletteren we een glazen potje. Iedereen krijgt goodiebag mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

Timmer je eigen robot

Robot timmeren

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 1,5 tot 2 uur

Timmer een eigen robot van stukjes hout. Maak het zo gek als je wilt, maak jij bijvoorbeeld je favoriete dier, een auto of toch liever een poppetje?
Versier het bouwwerk met stofjes, kraaltjes, verf, bierdopjes, of andere leuke items.

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

Maak je eigen knikkerbaan met opvangbakje

Knikkerbaan

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 1,5 tot 2 uur

Maak je eigen knikkerbaan!
Timmer spijkers en obstakels op een houten plank zodat de knikkers een eigen weg gaan zoeken. Bevestig een opvangbakje dat de knikkers opvangt onderaan de plank en versier de houten knikkerbaan met leuke accessoires!

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

etagere en chocolaatjes maken kinderfeestje schaijk feestje bij fem

Etagère

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: ongeveer 2 uur

Stel je eigen etagère samen met borden en kopjes. Versier het met servetten in verschillende kleuren en printjes! Voor de liefhebber hebben we ook glitters. Je creatie wordt waterafstotend. Om deze workshop compleet te maken maken we ook chocolaatjes voor op je etagère!

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

image_6483441

Sieraden maken

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 1,5 tot 2 uur

Ben jij ook zo gek op sieraden?
Maak je eigen kettingen en armbanden in deze creatieve workshop! 
Versier ook een handige standaard waar je thuis de gemaakte sieraden aan kunt hangen.

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

workshop werken met ijzerdraad kinderfeestjes feestje bij fem schaijk

Werken met ijzerdraad

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur: 1,5 tot 2 uur

Wil je iets moois maken voor op je kamer?
Maak je eigen hanger voor aan de muur met deze toffe workshop!
Ook maken we leuke veertjes d.m.v. een bepaalde knooptechniek (macramé) om aan je hanger te hangen. 

Kosten: € 72,50 voor 6 kinderen

Dit wil ik!

Wil je een creatieve workshop reserveren? Stuur mij een bericht, dan neem ik contact met je op! Je mag me ook bellen of mailen. Volg Feestje bij Fem op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops. 

Themakisten Feestje bij Fem

Feestje bij Fem biedt ook keuze uit een ruim assortiment themakisten voor kinderfeestjes. Benieuwd welke thema’s er allemaal zijn? Bekijk dan eens het overzicht op de themakistenpagina!