Themakisten Feestje bij Fem

Maak ieder kinderfeest compleet met een thema! Huur een themakist met draaiboek en je hoeft alleen nog boodschappen te doen. In de themakisten zit de rest. Zo simpel kan het zijn! Nieuwsgierig? Als je naar de foto’s gaat kun je een aantal van de verschillende spelletjes die in de kisten zitten zien.

Overzicht themafeestjes

lasergamen kinderfeestje schaijk

Lasergamen

Zin in een lekker actief kinderfeestje? Kies dan voor lasergamen.

Welk team blijft het langst in het spel? Wie verovert er als eerste de vlag?

Pakket bevat 8 lasergames, 2 targets, vlaggen, lintjes voor de teams en camouflage schmink.

 

Kosten: € 55,-

extra targets a €1,50 en geweren a € 6,25 zijn bij te boeken

themakist LOL kinderfeestje schaijk feestje bij fem

LOL-feestje

Voor meiden die zich graag in de wereld van LOL begeven.

Speel LOL ganzenbord, koppel de baby met de goede grote zus, raad wat er in de LOL bal zit en speel met de poppetjes.

Verkleedkleding, Make-up en glitters mogen natuurlijk niet ontbreken.

 

Kosten: € 55,-

           Knutselpakket:               Fotolijstje maken

Prinsessenfeest

Verkleed je met prinsessenjurkjes, kroontjes, stafjes en mooie prinsessensieraden! Versier de ruimte en eettafel met magische decoratie en speel echte prinsessenspellen zoals lopen als een prinses met een boek op je hoofd, kus de kikker, prinsessen bingo en wie zal de prins krijgen?

 

 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: prinsessenkroon

IMG_7510

Levend cluedo

Vind jij de dader? Een superspannend spel voor jongens en meiden, ook          leuk voor oudere kinderen/volwassenen!

In deze themakist vind je alles om 4-6x levend cluedo te kunnen spelen: spelregels, antwoorden, spelleiderkaarten en attributen.

 

Kosten: € 55,-

Je kunt dit spel met meer kinderen spelen door groepjes te vormen.

Huur de jungle party themakist

Jungle party

De themakist voor jungle kinderfeestjes is bedoeld voor stoere kids die van avontuur houden! Begeef je tussen de planten in het oerwoud en speel leuke ranger-spellen.

Kun jij voelen welk dier je vast hebt zonder te kijken? Welke dieren hoor je allemaal? En kun jij net als een olifant met zijn slurf een balletje wegslaan? En welk dier ben jij?

 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: dierenmaskers

Huur de discofeestje themakist

Discofeestje

Een knallend discofeest voor echte dancing queens en kings! Betreed de dansvloer als een heuse discodiva met stoere zonnebril, handschoenen, kettingen stoere danskleding en glitter make-up.  en speel leuke spellen, gooi balletjes naar de dansende olifant en hoe laag kun jij met limbodansen? Hoeveel glaasjes kun je weghalen voordat de stapel omvalt en krijg jij het balletje in de bekers gestuiterd?

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: microfoon

Huur een de themakist 'Eenhoornfeestje'

Eenhoornfeestje

Verkleed je met kleurrijke rokjes, vleugels en unicornbanden. Maak de ruimte magisch met de versieringen en speel verschillende betoverende spellen zoals eenhoornbingo, eenhoorndomino, eenhoorntje-prik, eenhoorn-hoorn happen of maak je eigen magische verhaal met de speelpony’s 

 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: eenhoorn

reis rond de wereld kinderfeestje Schaijk Feestje bij Fem

Reis rond de wereld

Wil je meer te weten komen over verschillende landen, ga dan mee op reis. Speel spellen geïnspireerd op de verschillende landen die je bezoekt en ontdek leuke weetjes en leer tellen in het Japans!

Je speelt Tetris uit Rusland en “pak de stok” uit Egypte. Scoor punten in Curaçao door je balletje onder de juiste huisjes te sturen en eet met stokjes in China. 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: Paracute knutselen

tafel dinofeestje themakisten feestje bij fem schaijk

Dinofeest

Vier een superleuk dinofeestje met stoere jongens en meisjes.

Schiet punten bij elkaar door de dino’s op de bordjes met de meeste punten te schieten en zorg dat je zoveel mogelijk fiches in de andere beker krijgt. Pas op dat je de grote dino niet wakker maakt, en kun jij het hele parcours afleggen zonder het ei te laten vallen?   Speel met alle dinosaurusknuffels en het dinospeelgoed! 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: fossielen en dino’s

Huur een piraten schatkist

Piraten schatkist

Ben jij een stoere piraat? In deze kist vind je gave piratenkleren en leuke attributen om de kamer om te toveren tot een heus piratenhol. Eet als een piraat en speel de avontuurlijke spellen. Kun je voelen wat er allemaal onder het sop ligt? Ojee het schip is afgedreven, haal m snel binnen. De piraten hebben teveel ranja gedronken, nu zijn de helemaal duizelig, kunnen ze het parcours nog wel afleggen? Hoor jij daar ook een krokodil tikken, vind hem snel!

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: papegaai

themakist Lekker Griezelen kinderfeestje Schaijk

Lekker griezelen

Zin in een spannend feestje? Verkleed je als heks of monster. Speel leuke en griezelige spellen, maak heksensoep en tover je feestruimte om tot een echt griezelhuis. Durf jij het aan??

Race als spin met 8 poten, en wie maakt de beste mummie? Echte griezels durven alles te proeven en zijn niet bang om te voelen wat er in de pan zit…….

 

Kosten: € 55,-

Knutselpakket: heks of vleermuis

Cupcakes maken kinderfeestje Schaijk

Cupcakes maken

In deze themakist zit alles voor een kleurrijk bakfeestje. Maak heerlijke cupcakes om ze daarna mooi te versieren! Inbegrepen zitten knutselspullen om een bakje te maken waarin de cupcake mee naar huis genomen kan worden.

tussen het bakken door kun je even lekker los door de aardbei rond te gooien tot de muziek stopt en speel verboden woord, hoeveel woorden kun jij raden?

 

Kosten: € 55,-

Wil je het feestje nog specialer maken, geef de kinderen dan een glittertattoo of laat ze schminken!

Hoe werkt het?

  • Reserveer een themakist met behulp van het formulier.
  • Haal de kist op in Schaijk of laat het (met verzendkosten) opsturen naar een adres in Nederland!
  • Na het feestje breng of stuur je de kist retour.

De themakisten zijn gebaseerd op feestjes voor 8 kids. Uiteraard is het mogelijk om een themakist voor meer kinderen te huren, voor ieder extra kind kost dit € 5,-.

Daarnaast kun je voor elk kinderfeestje een knutselpakket met bijbehorende instructies boeken dat bij het thema past. Dit kost € 1,- per kind.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste themakisten? Volg Feestje bij Fem op Facebook of Instagram, of houd de website in de gaten.